Wat is de Circulaire economie?

Onze grondstoffen zijn eindig en niet onuitputtelijk. De circulaire economie of kringloop economie is een principe dat er vanuit gaat dat zoveel mogelijk van de reststoffen hergebruikt worden en dat energie wordt geproduceerd door natuurlijke bronnen zoals water, wind en zon.

Omdat een volledige circulaire economie niet mogelijk is, is de doelstelling om zoveel mogelijk waarde vernietiging tegen te gaan om zo onze waardevolle grondstoffen zoveel mogelijk te behouden.

Maatschappelijke betrokkenheid binnen de organisatie

Freshland Foodpacking is betrokken bij haar medewerkers, partners, leveranciers en andere stakeholders. We zorgen voor een veilige en prettige werkomgeving en willen graag een lange en duurzame relatie met onze mensen. Dit doen we door in te zetten op een aantal concrete maatregelen.

We zorgen dat onze medewerkers beloond worden naar het werk wat ze doen. De intentie is om een duurzame relatie aan te gaan en tijdelijke contracten om te zetten naar vaste contracten.

We stimuleren onze mensen om binnen onze organisatie door te groeien door o.a. vaktrainingen aan te bieden. Zo houden we talent en kennis binnenboord en zorgen we dat mensen gemotiveerd blijven.

Veiligheid is uiteraard een van onze hoogste prioriteiten; een veiligheidskundige is continu bezig de veiligheid van onze medewerkers te waarborgen en veiligheidsprocessen te verbeteren.

Meer weten over duurzaamheid?

Laten we samen nadenken over meer duurzaamheid in onze sector. Maak een afspraak om ons kantoor te bezoeken.