Specialisten in verpakken

Welkom bij Freshland Foodpacking. Wij zijn een specialist in het in- en omverpakken van aardappel, groente en fruit. U kunt bij ons terecht voor omverpakken, flowpacken, afvullen, etiketteringen en meer. De wereld van aardappel, groente en fruit (AGF) is bekend met claims voor afgekeurde producten die niet op het gewenste kwaliteitsniveau bij de klant aankomen. Deze claims kunnen soms wel oplopen tot 20%-30% van de waarde van het te exporteren product. Ook de impact van vertragingen, temperatuurwisselingen en (lucht)druk op AGF producten is enorm. Zacht fruit is een zeer gevoelig product welke snel “kapot” gaat tijdens een lange vlucht wanneer de condities niet optimaal zijn.

Why choosing for Freshland Foodpacking

Ons team bestaat uit gedreven en ervaren medewerkers die zich allemaal inzetten met hetzelfde doel: kwaliteit en klant centraal. Het team wordt aangevuld door een groep vaste en flexibele uitzendkrachten om zo de kwaliteit te waarborgen en efficiënt te werken.

Wij nemen graag uw volledig verpakkingsproces uit handen. Om dit te doen beschikken wij over moderne machines voor bijv. Netten en flowpacken. Ieder product wordt door ons volgens de geldende kwaliteitseisen verpakt. Indien nodig werken we in onze geconditioneerde verwerkingsruimte waar we uw product op precies de juiste temperatuur houden. Is een product niet geschikt voor machinale verpakking? Dan kiezen we voor een handmatig verpakkingsproces.

Bij Freshland Foodpacking zijn uw AGF producten in goede handen. We kunnen snel schakelen en hebben een flexibele instelling, waardoor wij u ook in de snel bewegende AGF-markt altijd voor u klaar kunnen staan.

Onze kernwaarden

Duurzaam

Betrouwbaar

Ruimdenkend

Vakbekwaam

Missie

Door onze specialisatie, onze jarenlange ervaring en continue ontwikkelingen in onze verpakkingsprocessen biedt Freshland Foodpacking kwalitatief zeer hoogwaardige diensten. Daarnaast zijn wij in staat onze diensten tegen bijzonder gunstige tarieven aan te bieden. Samen met gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers vormen dit de ingrediënten waarmee wij onze rol als volwaardig partner in business wensen in te vullen.

Visie

Kwaliteit, professionaliteit en continuïteit zijn de belangrijkste kernwaarden van Freshland Foodpacking. Om ons dienstenaanbod op peil te houden wordt er voortdurend geïnvesteerd in mensen en middelen. Onze core-business is het voor klanten realiseren van totaal oplossingen.